12 februari Webinar – Märkning av livsmedel och kosttillskott

Facebook
Twitter
LinkedIn

12 februari Webinar – Märkning av livsmedel och kosttillskott

Den 12 februari håller Svensk Egenvård ett webinar om märkning av livsmedel där fokus kommer att ligga på de obligatoriska märkningsuppgifter som behöver finnas med på ett livsmedel enligt förordningen (EU) 1169/2011, till exempel hur ingredientslistan ska se ut och när ursprung behöver anges för ingredienser. Vi kommer också att gå igenom vilka regler som gäller specifikt för kosttillskott. Läs mer

Fler artiklar

Den 2 september kl. 10:00 – 12:00 äger ett intressant forskningswebinar rum för medlemmar i Svensk Egenvård. Anna Furuby, Annika Krona och Johan Lindberg från forskningsinstitutet RISE (Research Institutes of Sweden) medverkar i webinariet. Läs mer  

Medlemmar hälsas välkomna på webinar ”Hälsosamma livsmedel på export” den 4 juni. Business Sweden kommer att presentera satsningar som gör för export av hälsosamma livsmedel. Läs mer

Välkommen att anmäla till höstens onlineutbildning i Grundläggande HACCP som äger rum under två förmiddagar den 26-27 oktober. Utbildningen vänder sig till dig som är importör eller tillverkare och arbetar exempelvis inom produktion, inköp, produktutveckling och kvalitet med livsmedel/kosttillskott. Läs mer