16 juni Välkommen på Webinar om hållbarhet

Facebook
Twitter
LinkedIn

16 juni Välkommen på Webinar om hållbarhet

Den 16 juni klockan 10.00-11.30 äger nästa hållbarhetsmöte rum online. Alla medlemmar som vill är varmt välkomna att delta på mötet.

Under mötet kommer Fredrika Rappe, tidigare kvalitet- och hållbarhetsansvarig på företaget AstaReal, hålla en ny, spännande hållbarhetsövning som är utformad för att öka medvetenheten, skapa diskussion samt främja hållbara initiativ inom vår bransch. Vi ser fram emot att ha er med på denna intressanta övning och vill uppmuntra er till att vara aktiva deltagare i diskussionerna. Tillsammans kan vi utforska och utveckla strategier för att forma en hållbar framtid inom hälsobranschen.

Innan övningen kommer Andrea Grossmann från Svensk Egenvård att gå igenom aktuell statistik från Sustainable Brand Index SBI 2023 som är Europas största marknadsundersökning om hållbarhet.

Vill du vara med på mötet? Läs mer

Fler artiklar

Den 29 september hålls utbildningen Internrevision & leverantörsbedömning. Utbildningen vänder sig till personer med ansvar för kvalitets- och livsmedelssäkerhets samt revisioner på marknadsbolag och producerande företag. Deltagarna ska efter genomgången utbildning känna till kraven i lagstiftningen och branschriktlinjen som rör revision. Vidare ska deltagarna kunna de olika stegen i revisionsprocessen enligt Vägledningen för revision av […]

Svensk Egenvårds medlemmar hälsas välkomna till årsmöte & vårseminarium den 23 maj på Klara Strand Konferens & Happynings i Stockholm. Mötet inleds med årsstämma klockan 10:00 och följs av ett vårseminarium där flera spännande talare medverkar. Det kommer också under dagen att serveras god vegetarisk lunch och erbjudas tid för trevlig samvaro och mingel. På kvällen […]

Den 12 februari håller Svensk Egenvård ett webinar om märkning av livsmedel där fokus kommer att ligga på de obligatoriska märkningsuppgifter som behöver finnas med på ett livsmedel enligt förordningen (EU) 1169/2011, till exempel hur ingredientslistan ska se ut och när ursprung behöver anges för ingredienser. Vi kommer också att gå igenom vilka regler som […]