Internrevision & leverantörsbedömning 29 september

Facebook
Twitter
LinkedIn

Internrevision & leverantörsbedömning 29 september

Den 29 september hålls utbildningen Internrevision & leverantörsbedömning.
Utbildningen vänder sig till personer med ansvar för kvalitets- och livsmedelssäkerhets samt revisioner på marknadsbolag och producerande företag.
Deltagarna ska efter genomgången utbildning känna till kraven i lagstiftningen och branschriktlinjen som rör revision. Vidare ska deltagarna kunna de olika stegen i revisionsprocessen enligt Vägledningen för revision av kvalitets- och/eller miljöledningssystem (ISO19011:2002).
Utbildningen omfattar 1 dag och är tänkt som en fördjupning i hur man upprätthåller sitt HACCP system med fokus på verifiering som revisioner. Kursen ska vara praktiskt inriktad i så stor utsträckning som möjligt där revisionsdelen genomförs genom förberedelser, intervjuer, metoder för stickprov samt kontroll av kritiska punkter.

• Introduktion till revisioner och leverantörsbedömning
• Revisorn och revisorsegenskaper
• Krav på internrevision och leverantörsbedömning i Branschriktlinjerna
• Revisionsplanering
• Revisionsteknik
• Utarbeta, godkänna och distribuera revisionsdokument
• Grupparbeten i standardkraven, revisionsteknik samt revisionsrapportering
• Skriftlig examen

För frågor om innehållet samt för anmälan kontakta ann@svenskegenvard.se

Till kalendariet

Fler artiklar

I medierna den senaste veckan har det skrivits om en rapport som sägs vilja förbjuda eller begränsa vissa växtbaserade kosttillskott.

Välkommen till onlineutbildning i Grundläggande märkning. Utbildningen äger rum via Microsoft Teams klockan 10:00 – 12:00. Webinariet är tillgängligt för alla

Grundläggande leverantörsutbildning Hur utvärderar man sin leverantör? Vilka frågor bör man ställa för att få fram relevant information? Hur ska

Den 23 maj samlades den svenska egenvårdsbranschen på Svensk Egenvårds årsmöte. Mycket inspirerande föreläsningar av professor Robert Brummer, journalisten Inger