25 november utbildning Grundläggande märkning

Facebook
Twitter
LinkedIn

25 november utbildning Grundläggande märkning

Alla medlemmar är välkomna att delta på onlineutbildningen Grundläggande märkning den 25 november. Utbildningen är kostnadsfri och äger rum online på Microsoft Teams kl. 10:00 – 12.00.

Webinariet passar främst den som är ny på området märkning av livsmedel och kosttillskott men kan också vara relevant för den som vill uppdatera sig på vilka regler som gäller.

Behöver jag ha en näringsdeklaration på ett kosttillskott?
Hur deklarerar jag tillsatser i ingredienslistan?
Behöver all information stå på svenska?

Svaren på dessa frågor är en del av det innehåll som tas upp i utbildningen. Fokus kommer att ligga på de obligatoriska märkningsuppgifter som behöver finnas med på ett livsmedel enligt förordningen (EU) 1169/2011, till exempel hur ingredienslistan ska se ut och när ursprung behöver anges för ingredienser. Vi kommer också att gå igenom vilka regler som gäller specifikt för kosttillskott.

Datum och tid:
25 november kl. 10:00 – 12:00.
Föreläsare:
Andrea Grossmann, regulatoriskt sakkunnig Svensk Egenvård
Yanina von Weber, regulatoriskt sakkunnig Svensk Egenvård

Webinariet hålls kostnadsfritt online via Microsoft Teams. Vi behöver få din anmälan i förväg för att du ska få en länkinbjudan dagen innan. Har du någon fråga som du särskilt tycker ska tas upp på utbildningen så får du gärna skicka in den samtidigt med din anmälan. Välkommen med anmälan till ann@svenskegenvard.se


[event_fact][/event_fact]

Event info:

Datum: 25 november, 2021

Tid:Kl. 10:00 - 12:00

Plats:online via Microsoft Teams

Kostnad:Kostnadsfritt (endast medlemmar)

Föreläsare