Den 27 september kl.13:00 – 16:00 hålls Grundkurs Leverantörsbedömning i Stockholm. Kursen vänder sig till dig som behöver stöd och praktisk vägledning i arbetet med att bedöma och värdera leverantörer.
Hur utvärderar man sin leverantör? Vilka frågor bör man ställa för att få fram relevant information? Hur ska man hantera och värdera information man får fram om sin leverantör? Hur kan man veta att olika löften uppfylls och kan man lita på certifikat?
Det är några av frågorna som du får svar på under denna eftermiddag när vi fördjupar oss i ämnet leverantörsbedömning.
Kursen innehåller bland annat följande:
- Inledning, syfte och ansvar
- Så går leverantörsbedömning till – det generella förfarandet
- Löften och certifikat
- Konsten att skapa bra frågeställningar
- Så genomförs en professionell audit
- Vad händer sedan? – Uppföljning av utförd bedömning
- Frågor, diskussioner och gruppövningar
Samma dag, på förmiddagen, och på samma plats hålls utbildningen Ekologiska livsmedel – fokus på regler. Läs mer om utbildningen
Du kan välja mellan att delta hela dagen eller endast på en av utbildningarna!
10:00-12:00 Ekologiska livsmedel – med fokus på reglerna
12:00-13:00 Lunch
13:00-16:00 Leverantörsbedömning grundkurs
Datum: 27 september
Plats: Central Hotel, Vasag. 38, Stockholm
Kostnad medlem: Heldag 1 950 kr ex moms. Halvdag 1 550 kr ex moms. Lunch ingår!
Kostnad icke medlem: 3 900 kr ex moms. Lunch ingår!
Föreläsare Ekologiska livsmedel/kosttillskott: Lena Wallin, statsinspektör, Område livsmedelskontroll Livsmedelsverket.
Föreläsare Leverantörsbedömning: Camilla Carlsson, livsmedelsingenjör, Ceduo
Välkommen med anmälan till ann@svenskegenvard.se