Utbildning – Fördjupad HACCP

Facebook
Twitter
LinkedIn

Utbildning – Fördjupad HACCP

17 oktober Utbildning - fördjupad HACCP

Den 17 oktober hålls en fortsättning av den grundläggande HACCP- kursen anpassad efter kosttillskottsbranschen. Kanske har du tidigare deltagit i grundkursen HACCP eller kanske har tidigare erfarenheter av arbete med HACCP. Utbildningen passar för dig som arbetar i tillverkande företag eller marknadsbolag.

 

Utbildningen omfattar en heldag och består av teori och information, praktiska uppgifter i form av grupparbeten.
Ur innehållet:
° Livsmedelsföretagens skyldigheter
° Begrepp inom HACCP
° HACCP principerna med grundförutsättningar
° Faroanalys och riskvärdering
° Kedjan är inte starkare än svagaste länken
- Lär känna din produkt – vad är det som gör den säker?
- Lär känna din leverantör – hur säkerställer de att produkterna är säkra?
° HACCP i tillverkande- och i marknadsbolag – skillnader?
° Avvikelsehantering
° Validering – har vi rätt system?
° Verifiering – följer vi systemet?
° HACCP-gruppens uppgift och roll

 

I utbildningen ingår kursmaterial, kursintyg, lunch och förtäring under dagen.

Kursanmälan skickas till ann@svenskegenvard.se senast den 9 oktober.


[event_fact][/event_fact]

Event info:

Datum: 17 oktober, 2019

Tid:09:00 - 17:00

Plats:Stockholm

Lokal:Svensk Egenvård

Kostnad:3 950 kr ex moms (medlem), 7 900 kr ex moms (ej medlem)

Föreläsare