17 oktober Utbildning - fördjupad HACCP
Den 17 oktober hålls en fortsättning av den grundläggande HACCP- kursen anpassad efter kosttillskottsbranschen. Kanske har du tidigare deltagit i grundkursen HACCP eller kanske har tidigare erfarenheter av arbete med HACCP. Utbildningen passar för dig som arbetar i tillverkande företag eller marknadsbolag.
Utbildningen omfattar en heldag och består av teori och information, praktiska uppgifter i form av grupparbeten.
Ur innehållet:
° Livsmedelsföretagens skyldigheter
° Begrepp inom HACCP
° HACCP principerna med grundförutsättningar
° Faroanalys och riskvärdering
° Kedjan är inte starkare än svagaste länken
- Lär känna din produkt – vad är det som gör den säker?
- Lär känna din leverantör – hur säkerställer de att produkterna är säkra?
° HACCP i tillverkande- och i marknadsbolag – skillnader?
° Avvikelsehantering
° Validering – har vi rätt system?
° Verifiering – följer vi systemet?
° HACCP-gruppens uppgift och roll
I utbildningen ingår kursmaterial, kursintyg, lunch och förtäring under dagen.
Kursanmälan skickas till ann@svenskegenvard.se senast den 9 oktober.