26-27 oktober Grundläggande HACCP

Facebook
Twitter
LinkedIn

26-27 oktober Grundläggande HACCP

Välkommen att anmäla till höstens onlineutbildning i Grundläggande HACCP som äger rum under två förmiddagar den 26-27 oktober. Utbildningen vänder sig till dig som är importör eller tillverkare och arbetar exempelvis inom produktion, inköp, produktutveckling och kvalitet med livsmedel/kosttillskott. Läs mer

Fler artiklar

Den 16 juni klockan 10.00-11.30 äger nästa hållbarhetsmöte rum online. Alla medlemmar som vill är varmt välkomna att delta på mötet. Under mötet kommer Fredrika Rappe, tidigare kvalitet- och hållbarhetsansvarig på företaget AstaReal, hålla en ny, spännande hållbarhetsövning som är utformad för att öka medvetenheten, skapa diskussion samt främja hållbara initiativ inom vår bransch. Vi […]

Svensk Egenvård håller med om Livsmedelsverkets tolkning att laktasenzym som säljs i avdelade doser bör regleras som kosttillskott. Läs remissvaret här

I senaste numret av Fokus berättade vi att den första on-line undersökningen i studien som kommissionen beställt inom REFIT för hälsopåståenden för botanicals startade den 19 december. I REFIT ingår även frågan om införande av näringsprofiler och undersökningen omfattar även frågor rörande dessa. Undersökningen riktar sig till organisationer som representerar intressenter, t.ex. konsumentrepresentanter, relevanta branschorganisationer […]