7 februari utbildning HACCP grundkurs

Facebook
Twitter
LinkedIn

7 februari utbildning HACCP grundkurs

Den 28 mars hålls utbildning i HACCP. Idag ställs allt större krav på att företags produkter skall vara garanterat säkra till konsument och den som bedriver verksamhet inom området livsmedel/kosttillskott ansvarar själv för att regler som styr verksamheten följs. Utbildningen i HACCP vänder sig till dig som är importör eller tillverkare av kosttillskott/livsmedel. Läs mer

Fler artiklar

Nyligen granskade Plus tillsynen av kosttillskott. Det här gäller för gränsvärden för vitaminer. I Plus den 20 oktober granskades tillsynen av kosttillskott som sköts av landets kommuner. I reportaget togs ett preparat som fått saluförbud på grund av för höga halter av vitaminet B6 som exempel. Noterbart är att två liknande preparat fått sitt saluförbud […]

Klockan 10.00-12:00 den 5/12 föreläser Anders Nilsson från Lloyd´s Register LRQA om allergener och annan överkänslighet – Vad händer när information om allergener och andra överkänslighetsframkallande livsmedel är felaktig eller saknas?   Agenda för seminariet – Livsmedel blir farliga för allergiker först när information om allergener eller andra överkänslighets¬framkallande livsmedel är felaktig eller saknas – […]

mellan D-vitaminnivåer och hjärtproblem Brist på D-vitamin kan inte bara resultera i ett skört skelett….Den senaste studien på det viktiga D-vitaminet visar vilka nivåer av vitaminer som bör anses s… Källa: Kurera Source: Nyheter för Svensk Egenvård