Inbjudan till grundkurs i HACCP 10 oktober

Facebook
Twitter
LinkedIn

Inbjudan till grundkurs i HACCP 10 oktober

Välkommen till höstens tillfälle att gå grundkurs i HACCP. Kursen äger rum den 10 oktober kl. 09.30 – 17:00 i Stockholm.

HACCP står för Hazard Analysis and Critical Control Points (riskanalys och kritiska styrpunkter) och är ett system som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel/kosttillskott ska vara säkra för konsumenten. Idag ställs allt större krav på att företags produkter skall vara garanterat säkra till konsument och den som bedriver verksamhet inom området livsmedel/kosttillskott ansvarar själv för att regler som styr verksamheten följs.
Läs mer

Fler artiklar

Välkommen till höstens tillfälle att gå grundkurs i HACCP. Kursen äger rum den 10 oktober kl. 09.30 – 17:00 i Stockholm. HACCP står för Hazard Analysis and Critical Control Points (riskanalys och kritiska styrpunkter) och är ett system som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel/kosttillskott ska […]

Fettfri yoghurt och fermenterade mjölkprodukter med levande yoghurtkulturer, tillsatt vitamin D och utan tillsatt socker bidrar till minskat…Fettfri yoghurt och fermenterade mjölkprodukter med levan… Källa: Livsmedel.se Source: From Notified

Boka redan nu upp datum för intressanta händelser i vår. Den 6 februari hålls en kunskapsgivande dag som bland annat kommer att handla om import av kosttillskott. Den 14 mars kommer en utbildningsdag om marknadsföring och kosttillskott att hållas. Senare i vår återkommer också grundkurs i HACCP. Alla utbildningar äger rum i Stockholm. Läs mer […]