Facebook
Twitter
LinkedIn

Inbjudan till grundkurs i HACCP 10 oktober

Välkommen till höstens tillfälle att gå grundkurs i HACCP. Kursen äger rum den 10 oktober kl. 09.30 – 17:00 i Stockholm.

HACCP står för Hazard Analysis and Critical Control Points (riskanalys och kritiska styrpunkter) och är ett system som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel/kosttillskott ska vara säkra för konsumenten. Idag ställs allt större krav på att företags produkter skall vara garanterat säkra till konsument och den som bedriver verksamhet inom området livsmedel/kosttillskott ansvarar själv för att regler som styr verksamheten följs.
Läs mer

Fler artiklar

Den 23 oktober är alla medlemmar välkomna till webinariet ”What´s happening in Europe”. Patrick Coppens från den europeiska branschorganisationen Food Supplements Europe i Bryssel kommer att tala om aktuella frågor och vad som är på gång inom EU. Läs mer och anmäl dig här

...

– Det är uppenbart att här finns en stor potential att minska antalet fall av hjärt-kärlsjukdom. I ett första steg borde kostråden förtydligas och betydelsen av Omega 3 lyftas fram, säger Svensk Egenvårds VD Mats Nilsson. Vuxna i åldern över 55 år anses löpa hög risk för att utveckla hjärt-kärlsjukdom. 24 % i...