Utbildning i HACCP 13-14 oktober

Facebook
Twitter
LinkedIn

Utbildning i HACCP 13-14 oktober

Den 13-14 oktober kommer höstens utbildning i grundläggande HACCP att äga rum. Under två förmiddagar får du teoretiska och praktiska kunskaper om hur man arbetar med HACCP-systemet i olika verksamheter inom livsmedels- och kosttillskottsbranschen. Läs mer

Fler artiklar

Alla medlemmar hälsas välkomna till ett webinar om magnesium den 2 mars kl. 10:00 – 11:30. Professor Jürgen Vormann är utbildad nutritionist, professor i biokemi samt direktör på Institutet för nutrition och prevention i München. Han har forskat på magnesium i över 40 år och är en världsledande expert inom området. Jürgen har publicerat över […]

Många vill ha extra tillskott D-vitamin är ett populärt kosttillskott under vinterhalvåret……. Källa: Sveriges Radio Source: Nyheter för Svensk Egenvård

Svensk Egenvårds Andrea Grossmann presenterar den nya branschriktlinjen för kosttillskott. Samtliga medlemmar och certifierade företag är välkomna. De nationella branschriktlinjerna är branschens egen beskrivning av hur företagen kan uppnå kraven i lagstiftningen. Livsmedelslagstiftningen beskriver ofta en målsättning utan att exakt ange hur saker och ting ska göras. Det ger utrymme för flexibilitet, men det blir samtidigt svårare […]