Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen 28/11 till en kunskapshöjande dag om import och nya livsmedel!

Den 28 november håller vi en utbildningsdag om import och nya livsmedel i Stockholm! På förmiddagen kommer Theresa Ryberg från Enterprise Europe Network att tala om import av livsmedel från länder utanför EU. Vilka regler gäller egentligen och hur fungerar det vid ankomst till Sverige? Detta och många fler frågor får du bland annat svar på.

På eftermiddagen handlar det om nya livsmedel och nyheter i lagstiftningen. Astrid Walles-Granberg från Livsmedelsverket informerar om vad som kommer att gälla i och med den nya lagstiftningen. Från Food Supplement Europe kommer Patrick Coppens och berättar bland annat om hur man bedömer om ett livsmedel är ett nytt livsmedel eller inte. Presentationen av Patrick Coppens kommer att ske på engelska.
Läs inbjudan och om anmälan

Fler artiklar

Varmt välkommen på höstens utbildning i grundläggande HACCP. Utbildningen äger rum online via Microsoft Teams och pågår under två förmiddagar 28 och 29 september. Anmälan och deltagande på utbildningen är öppen för både medlemmar och icke medlemmar. Läs mer om utbildningen och anmälan här.

...

Alla medlemmar hälsas välkomna till ett webinar om magnesium den 2 mars kl. 10:00 – 11:30. Professor Jürgen Vormann är utbildad nutritionist, professor i biokemi samt direktör på Institutet för nutrition och prevention i München. Han har forskat på magnesium i över 40 år och är en världsledande expert inom området. Jürgen har...

Den 2 september kl. 10:00 – 12:00 äger ett intressant forskningswebinar rum för medlemmar i Svensk Egenvård. Anna Furuby, Annika Krona och Johan Lindberg från forskningsinstitutet RISE (Research Institutes of Sweden) medverkar i webinariet. Läs mer  

...