Ny styrelse och inspirerande föreläsningar!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ny styrelse och inspirerande föreläsningar!

Den 23 maj samlades den svenska egenvårdsbranschen på Svensk Egenvårds årsmöte. Mycket inspirerande föreläsningar av professor Robert Brummer, journalisten Inger Palm, IT-entreprenörerna David Aler och Michael Wahlgren samt statsinspektör Frida Kallberg.

Dessutom fick Svensk Egenvård en ny styrelse bestående av Peter Hencz (ordförande), Henrik Dahlström, Johan Görgård, Tom Johnsson, Carl Rosang, Katja Svennevig, Ylva Tamner, Anna Törnebrant och Johanna Wigren.                    

Fler artiklar

Den 18 mars är det dags igen för den årliga utbildningsdagen om märkning och marknadsföring av egenvårdsprodukter. Utbildningen vänder sig både till dig som är relativt ny på området och till dig som vill uppdatera dig om nyheter inom området. Läs mer

Christina Berg, professor i kostvetenskap, skriver i Expressen idag att de allra flesta inte behöver äta kosttillskott och att för stora mängder är giftigt. Kosttillskott ska naturligtvis inte överkonsumeras. Det ska inga livsmedel. Kosttillskott är – precis som det låter – ett tillskott till kosten. En persons behov hänger således ihop med dess kostvanor. Den […]

Välkommen till vårens webinar & utbildningar 2022. Den 10 februari startar vi upp med ett webinar om livsmedelsbedrägerier. I början av mars månad äger Webinar Hållbarhet rum. Läs mer om webinar & utbildningar i Kalendarium.